Każdy przedsiębiorca codziennie zadaje sobie pytania dotyczące prowadzenia firmy. My te pytania w ich imieniu zadajemy tym, którzy swoje biznesy prowadzą już od lat. Pytamy o dobre praktyki, które możesz przenieść na swoją działalność, żeby mogła jeszcze lepiej radzić sobie na rynku.


Zainspiruj się doświadczeniem i nową wiedzą podczas naszego najbliższego spotkania “Biznes od kuchni vol. 3”!
Wstęp bezpłatny! Wymagana wcześniejsza rezerwacja biletów.
W trzeciej odsłonie serii porozmawiamy z:

  • Mateuszem Dziąbą – właścicielem studia filmowego MD FILM Mateusz Dziąba, specjalizującego się w realizacjach filmów wizerunkowych, eventowych i reklamowych,
  • Kaliną Kaczmarek – właścicielką Kancelaria Prawnej Ochrony Pracy Kalina Kaczmarek,
  • Ewą Szulik – właścicielką kawiarni mała czarna CAFE, zlokalizowanej przy nadwiślańskim bulwarze w Tczewie.

Poza rozmowami z przedsiębiorcami dowiesz się również:

  •  W jaki sposób radzić sobie z hejtem podczas budowania marki (prelekcja Marzeny Grochowskiej, brainologa i trenera, właścicielki marki Neurony Do Roboty Marzena Grochowska)
  •  Jakie są najnowsze wieści z życia gospodarczego naszego miasta, które mogą pomóc Ci w budowaniu biznesu (prelekcja kierownika Domu Przedsiębiorcy, Krystiana Jendrzejewskiego)
  •  Jak hakować algorytmy Facebooka, aby bezpłatne zasięgi Twoich postów szły w górę nawet na niewielkim Fan Page’u (prelekcja Adama Plutowskiego, marketingowca i szkoleniowca, Consulting Adam Plutowski).

Spotkanie online odbędzie się w dedykowanym pokoju webinarowym już 28 maja w godz. 10:00-12:00. Aby otrzymać link do spotkania, zapisz się bezpłatnie tutaj: https://app.evenea.pl/event/biznesodkuchnivol3/


Organizator wydarzenia: Dom Przedsiębiorcy w Tczewie
Współorganizatorzy: Marzena Grochowska “Neurony Do Roboty” & Consulting Adam Plutowski



REKLAMA MIEJSKA
Poprzedni artykułDzień Dziecka w Fabryce Sztuk
Następny artykułGmina na 5 i Grunt na medal – Tczew aktywny na mapie inwestycyjnej Polski